Review Norton AntiVirus 2012

Norton AntiVirus 2012

Norton AntiVirus 2012

Pro
Norton AntiVirus primeste scoruri ridicate de la AV-Test pentru utilizare si protectie pe Windows XP.

Contra
Daca doriti o protectie mai buna  anti-phishing, va trebui sa faceti upgrade la Norton Internet Security 2012.

Verdict
Norton AntiVirus 2012  este eficient si prietenos.  

 

Norton AntiVirus  2012 este un software produs de Symantec. Norton are o istorie lunga in protectia utilizatorilor de  malware si are o baza mare de clienti satisfacuti.

Performanta
Dupa ce arunci o privire pe lista de caracteristici a unui antivirus, iti vei pune urmatoarele  intrebari  esentiale: Cat de bine ne protejezeaza el informatiile ? Cat de bun este la reparatii? Este  util sau nu? L-a testat cineva ? Norton AntiVirus a primit recunoastere din partea West Coast Labs pentru performantele sale ca antivirus destinat desktopurilor si anti-troian.  Acesta a obtinut, de asemenea, premiul Advanced Award din partea AV Comparatives, in august 2011.

Este semnificativ faptul ca este certificat  AV-Test . AV-Test este un laborator independent, foarte respectat in Germania, care testeaza software antivirus si cerceteaza cele mai bune produse si proceduri pentru a detecta malware. Reteaua de testare din laborator este destul de elaborata, cu zeci de servere si aproape 300 de statii de lucru. Laboratorul a colectat 100 de milioane  de date pentru testare si 50 de milioane de piese de date pentru testare malware in ultimii 15 ani. In fiecare zi, AV-Test adauga 50.000 de piese noi de malware la colectia sa de date de test malware. Rezultatele testelor AV plaseaza Norton AntiVirus  2012  in  acel top 20%  destinat utilizarii si protectiei pe Windows XP.

Caracteristici
In plus fata de protejarea PC-ul impotriva spyware si virusi,  software-ul Norton Antivirus 2012 scaneaza mesajele instante si e-mail-urile pentru a verifica atasamentele infectate, link-urile suspecte si virusii. Acesta scaneaza, de asemenea, newsfeed-ul Facebook  pentru a detecta link-urile catre site-uri nesigure sau downloaduri periculoase. Daca sunteti pe cale de a descarca o aplicatie periculoasa, Norton va va avertiza. In afara verificarii fisierelor pentru detectarea amenintarilor  deja cunoscute din baza de date, acest produs  aplica analiza comportamentala pentru a descoperi orice comportament suspect care ar putea dezvalui malware prea nou pentru a fi in baza de date a amenintarilor cunoscute. Tehnologia Symantec, care analizeaza comportamentul fisier este numita SONAR (Symantec Network online pentru raspuns avansat).Rolul  principal este de a detecta noi amenintari, asa-numitele amenintari zero-day. SONAR analizeaza  orice proces special, de pe computer, si, de asemenea, se uita la comunicarile catre si de la computer pentru a detecta modele sau orice serie de asociatii care se potrivesc cu profilul de malware.

Software-ul se instaleaza  rapid  si ruleaza in fundal neconsumand  memorie sau spatiu pe hard disk. Centrul de control este organizat pe tabs. Aveti posibilitatea de a alege o imagine simpla, daca doriti  delegarea deciziilor, sau o imagine detaliata, daca doriti sa va „jucati” cu comenzile de control. Norton detecteaza  cand va conectati la Internet printr-o retea 3G si se opreste din a mai face orice actualizari neesentiale, pentru a nu fi nevoit sa platesti  transferul de date in exces.

Ajutor & Suport

Asistenta pentru clienti este disponibila online sau prin Live Chat, telefon si e-mail 24/7. Produsele Norton se  pot instala, transfera, actualiza sau reinnoi oriunde pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>