Review Kaspersky PURE Total Security

kaspersky purePro
In testul cel mai recent din 2011 realizat de AV-Test, Kasperksy a castigat un procentaj de 99.33% in ceea ce priveste protectia si poate proteja pana la 3 PC-uri cu o singura licenta.
Contra
Unele din optiunile incluse in aceasta versiune, ca „password manager”, merg doar pe sistemele de operare 32-bit.

Protectia

Kaspersky PURE Total Security  protejeaza toate punctele de intrare. Utilizeaza un sistem de securitate cloud-based  echilibrat, cu software-ul bazat pe lupta impotriva tuturor tipurilor de virusi cunoscuti si necunoscuti, chiar daca sunteti online sau nu. Poate bloca malware-ul de la e-mailuri, site-uri web, campanii de phishing,  impartasirea de fisiere P2P, dispozitive atasate USB, CD-uri si DVD-uri, site-uri de social networking, dispozitive de retea atasate, conversatii IM si intrusi de retea.

Caracteristicile Premium

Kaspersky PURE Total Security  include majoritatea caracteristicilor avansate, inclusiv controlul parental,  un manager de parole, protectie a identitatii si capacitatea de a gestiona  alte PC-uri. Acesta nu include stocarea online gratuita, cu toate acestea, acest lucru nu este un lucru  critic pentru evaluarea Kasperksy pentru ca  mici cantitati de stocare online gratuite sunt disponibile printr-o varietate de servicii de stocare online populare.

Una dintre cele mai valoroase bunuri pe care acesta il  include este managerul de parole. Password Manager va poate ajuta sa creati parole complexe pentru un strat suplimentar de securitate. Acest instrument va trimite in mod automat numele de utilizator si parolele la site-urile pe care le vizitati frecvent. Password Manager le introduce intr-un mod care eludeaza keyloggers si alte tipuri de malware care incearca sa obtina parolele. Acest instrument este extrem de convenabil, el neaga necesitatea de a va mai aminti parole complexe si va pot ajuta sa nu cadeti victima intr-o inselatorie de tip phishing.

Kaspersky PURE total poate efectua backup-uri automate la orice locatie dorita. Puteti seta inapoi pana la o sectiune partitionata a hard disk-ului, pe un hard disk extern, pe un site FTP sau la un serviciu de stocare online. Acasta include, de asemenea, instrumente de restaurare. Cu Kaspersky, aveti posibilitatea sa restabiliti un intreg set de date sau fisiere  selectate si puteti restaura chiar si fisiere pe un computer care nu are instalat Kaspersky. Aceasta suita de securitate poate crea foldere criptate si poate sterge total fisierele destinate stergerii.

Ca majoritatea pachetelor premium, Kaspersky PURE, de asemenea instrumente de sistem. Kaspersky PURE va poate avertiza atunci cand o aplicatie incearca sa modifice setarile de sistem si poate efectua o restaurare a sistemului, daca este necesar. Se poate crea, de asemenea, un CD de salvare, care poate boota computerul daca programele  malware va blocheaza pornirea Windows-ului.  Instrumentele sale de confidentialitate includ capacitatea de a oferi navigare privata. Se vor curata cookies, cache si logs-urile, si va sterge fisierele temporare si intrarile pentru a mentine navigarea privata si sistemul optimizat.

Caracteristicile Standard

Kaspersky PURE Total Security  include 100 %  din caracteristicile standard pe care le-am  cautat si pe care le-am putea gasi, plus cateva in plus. O caracteristica standard, este ca vine cu optiunea Control Parental, care poate fi gestionat de la distanta. Deci, daca aveti nevoiesa gestionati profilul  setat pentru copilului dvs.  in timp ce sunteti la locul de munca, va puteti conecta cu usurinta la contul dvs. Kaspersky si edita profilul. Controalele parentale Kaspersky sunt destul de puternice. Se poate bloca chiar si  schimbul  informatiilor de contact al copiilor dvs.  precum si impartasirea  fisierelor.

Folosind Kaspersky PURE, aveti posibilitatea sa programati cu usurinta scanarile personalizate si actualizarile. Se pot scana drivere, dispozitive USB conectate, CD-uri si DVD-uri, si dispozitive de retea atasate. Prima scanare completa a sistemului s-a realizat in aproximativ o jumatate de ora si a scanat aproape 180,000 de obiecte. Este un timp de scanare mediu; cu toate acestea, scanarile complete  ulterioare ruleaza mult  mai repede. Scanarea rapida  s-a realizat in mai putin de 9 secunde, ceea ce este impresionant.  Aceasta suita de securitate are, de asemenea un browser virtual pentru web complet si o tastatura virtuala pentru introducerea parolelor private.

Ajutor & Suport

Daca aveti nevoie de sprijinul Kaspersky, acesta este  disponibil cu usurinta. Kaspersky este o companie globala si ofera sprijin la nivel mondial. Site-ul lor are peste 30 de versiuni lingvistice si sunt prezenti  pe fiecare continent. Echipa Kaspersky ofera sprijin direct pentru America de Nord prin telefon, e-mail si chat instant. Sprijinul indirect on-line include intrebari frecvente, instrumente gratuite si utilitati, tutoriale video, descarcari si upgrade-uri, ajutor pentru instalare si asistenta in stergerea virusilor. Daca sunteti interesat de amenintarile noi de pe internet sau stiri despre produse, aveti posibilitatea sa urmariti Kaspersky pe Facebook, Twitter si YouTube.

Concluzia

Kaspersky PURE Total Security  este o solutie completa. Ea a demonstrat capacitatea de a proteja PC-urile de toate tipurile de atacuri si poate asigura siguranta copiii dvs. in mediul on-line, chiar si atunci cand nu sunteti acasa.

Kaspersky PURE Total Security poate fi achizitionat din magazinul online AntivirusMag, unde veti gasi toata gama de solutii antivirus Kaspersky, atat pentru home users cat si pentru companii :

•    Kaspersky Mobile Security 9.0
•    Kaspersky Antivirus 2012
•    Kaspersky Anti-Virus for Mac
•    Kaspersky Internet Security 2012
•    Kaspersky Anti-Spam for Linux
•    Kaspersky Security for Internet Gateway
•    Kaspersky Small Office Security
•    Kaspersky Work Space Security
•    Kaspersky Anti-Virus for File Server
•    Kaspersky Security for Mail Server
•    Kaspersky Business Space Security
•    Kaspersky Enterprise Space Security
•    Kaspersky Total Space Security

Sursa review:

http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>