Norton oferă protecție pentru Windows ® 8, Social Networking și înșelătoriile online.

Norton by Symantec (Nasdaq: SYMC) a lansat astazi cele mai recente versiuni ale produselor sale de securitate de securitate dedicate clientilor caznici si micilor companii : Norton 360 , Norton Internet Security 2013, și Norton AntiVirus 2013.

Cu cinci straturi de protectie brevetate, noile solutii de securitate Norton protejeaza traficul de rețele sociale ( Facebook, MySpace), asigura protectie impotriva inselatoriilor online , integreaza tehnologii cloud de “ultima ora” , in plus cele mai recente produse Norton stabilesc noi standarde de protecție și performanță si sunt compatibile cu cel mai recent sistem de operare: Microsoft Windows ® 8 .

Potrivit laboratoarelor de testare independente, atunci când este cuplat cu Norton, Windows 8 este cu 50 la suta mai sigur si  cu 20 la suta mai rapid decât cu Windows Defender . În plus, testele au aratat ca Norton a fost capabil să detecteze în mod corect și să blocheze toate amenințările pe care Windows Defender nu a reușit să le detecteze.
Cumpara acum de la AntivirusMag o solutie de securitate antivirus Norton.  Produsele Norton AntiVirus , Norton Internet Security sau Norton 360 beneficieaza de upgrade gratuit la versiunile Norton 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>