Kaspersky Endpoint Security For Business . O noua abordare asupra securitatii in companii

banner_carpark_home_970x262
             In fiecare zi administrarea unei retele de calculatoare devine din ce in ce mai dificila. Adesea apare un sentiment de frustrare din cauza lipsei de resurse, a bugetelor tot mai mici și a utilizatorilor care testează limitele politicilor impuse. Dacă în trecut datele erau staționare, acum ele migrează de-a lungul mai multor sisteme, smartphone-uri și tablete și sunt adesea localizate în cafenele, avioane sau uitate în taxiuri. Bineînțeles, aplicarea pachetelor de corecție pentru remedierea vulnerabilităților aplicațiilor este o acțiune continuă (asta în cazul în care știi cu adevărat ce aplicații sunt utilizate). Această complexitate a determinat unele companii să realizeze anumite compromisuri în ceea ce privește securitatea datelor

            Incepand de acum administratorii it au posibilitatea sa veda, sa controleze și sa protejeze mediul lor IT folosind instrumentele și tehnologiile integrate in gama de produse Kaspersky Endpoint Security for Business. Kaspersky îți poate face munca mai ușoară

            Specialistii Kaspersky au impartit solutiile dedicate in 4 pachete :

 1. Kaspersky Endpoint Security For Business Core . Plecând de la solida și premiata soluție anti-malware pentru stații de lucru, împreună cu un firewall, Kaspersky LAB a adăugat Kaspersky Security Center — consola intuitivă de administrare. Pentru clienții care au nevoie doar de protecție anti-malware, aceasta este soluția.
 2. Kaspersky Endpoint Security For Business Select .Protecție pentru stații de lucru și servere de fișiere, control și whitelisting al aplicațiilor, control al dispozitivelor și control web formează pachetul de securitate din nivelul Select. De asemenea, este inclusă și soluția de protecție a dispozitivelor mobile care constă într-un agent de securitate endpoint și administrarea dispozitivelor mobile (MDM). Dacă trebuie să protejezi o flotă de dispozitive mobile și să aplici politicile IT, atunci SELECT este nivelul de securitate potrivit pentru tine.
 3. Kaspersky Endpoint Security For Business Advanced . La nivelul ADVANCED, Kaspersky adaugă protecția datelor sub forma criptării de fișiere sau a întregului disc. Suplimentar, Kaspersky Systems Management combină protecția cu eficiența IT. Această gamă largă de caracteristici include instrumente esențiale care permit administratorului:• Să creeze și să stocheze imagini și să implementeze sisteme de la distanță.
  • Să prioritizeze rezolvarea vulnerabilităților hardware și software prin combinarea modulului avansat de Scanare de vulnerabilități (Vulnerability Scanning) cu modulul inteligent de Gestionare pachete corecție (Patch Management).
  • Să urmărească utilizarea și conformitatea licențelor prin intermediul modulului Management licențe software (Software License Management).
  • Să stabilească politicile de acces la date și infrastructură pentru utilizatori și vizitatori folosind modulul Control acces rețea (NAC).
  • Să implementeze și instaleze actualizări și produse software noi de la distanță, folosind consola centrală.
 4. Kaspersky Total Security For Business. Cea mai complexă soluție Kaspersky Total Security for Business, combină toate nivelurile anterioare și sporește securitatea prin modulele de protecție web, e-mail și server de colaborare. Aceasta este soluția ideală pentru organizații cu cerințe complexe de securitate care au nevoie de cea mai bună protecție la fiecare nivel din rețea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>