Kaspersky 2013 promotie

Pana la 31 Octombrie poti cumpara cele mai noi produse Kaspersky 2013 la preturi promotionale.

Kaspersky Antivirus 2013 , produsul de baza al noii generatii are un pret incepand cu 99 ron , licenta pentru 1 pc.

Beneficiile Kaspersky Antivirus 2013

Noul Kaspersky Antivirus 2013 protejează împotriva tuturor virușilor Prin îmbinarea funcționalităților cloud și a tehnologiilor de securitate puternice, care există pe PC-ul tău, Kaspersky Antivirus 2013 asigură protecția esențială împotriva amenințărilor curente.

Detectează amenințări noi, emergente și necunoscuteRețeaua Kaspersky Security Network colectează date de la sistemele milioanelor de utilizatori din întreaga lume.pentru a te proteja împotriva celor mai recente programe periculoase și atacuri malware. Potențialele amenințări sunt monitorizate și analizate de Kaspersky Antivirus 2013– în timp real – și acțiunile periculoase sunt blocate complet, înainte de a provoca prejudicii.

Noua generatie antivirus Kaspersky identifică site-uri suspecte și de phishing .Tehnologiile avansate anti-phishing detectează proactiv URL-urile periculoase și utilizează, în timp real, informații din cloud, pentru a preveni divulgarea de date confidențiale pe site-uri web de phishing. Funcția URL Advisor adaugă etichete codificate cromatic tuturor link-urilor web – pentru a te avertiza cu privire la nivelul de pericol al link-ului și al paginilor următoare.

Previne exploatarea vulnerabilităților de către programele periculoase În cazul în care PC-ul tău deține vulnerabilități ale aplicațiilor sau ale sistemului de operare, care nu au fost remediate cu cele mai recente actualizări, infractorii cibernetici și programele periculoase pot avea acces la computerul tău. Pe lângă scanarea pentru detecția vulnerabilităților, Kaspersky Antivirus 2013 analizează și controlează acțiunile programelor care au vulnerabilități – pentru a evita orice pericol.

Caracteristici de descărcare și instalare automate – economisești timp și efort Instalarea noii soluții necesită mult mai puțini pași de parcurs. Atunci când descarci produsul nostru pentru prima dată de pe site, acesta verifică automat cele mai recente versiuni ale soluției – elimină programele periculoase existente daca este cazul – și, apoi, începe instalarea.

Kaspersky Internet Security 2013 , suita de securitate premium este disponibila la un pret de 149 ron , licenta pentru 1 pc.

Beneficiile Kaspersky Internet Security 2013

Noul Kaspersky Internet Security protejează împotriva tuturor virușilor și amenințărilor online

Prin îmbinarea funcționalităților cloud și a tehnologiilor de securitate puternice care există pe PC-ul tău, Kaspersky Internet Security 2013 asigură o protecție eficientă împotriva amenințărilor din ce în ce mai complexe, care apar în fiecare zi – astfel, te poți bucura de Internet, în timp ce Kaspersky îți protejează PC-ul și copiii.

Pe lângă toate caracteristicile oferite de Kaspersky Antivirus 2013, noul antivirus Kaspersky Internet Security 2013 furnizează mai multe tehnologii noi și inovatoare, esențiale pentru protecția ta împotriva amenințărilor complexe de pe Internet. Prin intermediul modulului Protecție financiară, a Tastaturii sigure și a altor caracteristici unice, Kaspersky Internet Security 2013 face te ajută să beneficiezi pe deplin de avantajele Internetului… fără să îți afecteze siguranța.

Detectează amenințări noi, emergente și necunoscute

Rețeaua Kaspersky Security Network colectează date de la sistemele milioanelor de utilizatori din întreaga lume… pentru a te proteja împotriva celor mai recente programe periculoase și atacuri malware. Potențialele amenințări sunt monitorizate și analizate – în timp real – și acțiunile periculoase sunt blocate complet, înainte să producă prejudicii.

Kaspersky Internet Security 2013 identifică eficient site-uri suspecte și de phishing

Tehnologiile avansate anti-phishing detectează proactiv URL-urile frauduloase și utilizează, în timp real, informațiile din cloud, pentru a împiedica dezvăluirea datelor confidențiale pe site-uri web de phishing. În plus, funcţia URL Advisor adaugă etichete codificate cromatic tuturor link-urilor web, pentru a te informa cu privire la nivelul de pericol al link-ului şi al paginilor următoare.

Securitate eficientă pentru cumpărăturile online și banking

Kaspersky Internet Security a inclus întotdeauna niveluri suplimentare de protecție, pentru a-ți păstra informațiile în siguranță în timpul tranzacțiilor online. Acum, prin introducerea tehnologiei unice Protecție financiară, beneficiezi de un grad de securitate sporită. Acest modul verifică automat dacă site-ul pe care îl accesezi este sigur, în timp ce îți oferă și opțiunea de a deschide site-ul într-un mod special, securizat… pentru a-ți proteja numărul de card și alte date personale împotriva furtului cibernetic.

Protecție a confidențialității și a identității digitale

Kaspersky Internet Security 2013 oferă o gamă largă de tehnologii pentru protecția confidențialității și identității tale – inclusiv două caracteristici unice de securitate pentru completarea online a informațiilor personale:

  • Tastatura sigură este o nouă tehnologie Kaspersky, care se activează automat ori de câte ori deschizi site-ul unei bănci sau al unui procesator de plăți – sau dacă accesezi orice pagină web prin intermediul unei parole – pentru a te asigura că informațiile pe care le completezi, folosind tastatura fizică, nu pot fi accesate de keyloggere.
  • Pentru o protecție completă, Tastatura virtuală îmbunătățită a Kaspersky îți permite să folosești clicuri de mouse pentru a introduce informațiile tale bancare – astfel încât tastele folosite să nu poată fi înregistrate de keyloggere, hackeri sau hoți de identitate.

Asigură protecție copiilor tăi

Modulul de protecție a familiei oferă siguranță online copiilor tăi și te ajută să ai un control mai riguros asupra accesului acestora la PC, Internet, aplicații, jocuri și site-uri web. Poți bloca, limita sau înregistra comunicațiile copiilor tăi, realizate prin intermediul serviciilor de mesagerie instant sau a rețelelor de socializare, precum și transmiterea datelor personale, cum ar fi numărul cardurilor bancare sau numărul de telefon.

Previne exploatarea de către malware a vulnerabilităților din PC-ul tău

În cazul în care PC-ul tău deține vulnerabilități de sistem sau ale aplicațiilor care nu au fost reparate cu cele mai recente actualizări, infractorii cibernetici și programele periculoase pot obține accesul la ele. Pe lângă scanarea pentru detectarea vulnerabilităților, Kaspersky Internet Security2013 analizează și controlează acțiunile programelor care au vulnerabilități – pentru ca acestea sa nu provoace daune.

 

Caracteristici de descărcare și instalare automate – economisești timp și efort

În prezent, instalarea necesită parcurgerea a mai puține etape. Atunci când descarci produsul pentru prima dată de pe site-ul nostru, acesta caută automat cea mai recentă versiune a produsului – elimină malware-ul existent dacă este necesar – și apoi începe instalarea.

Poti cumpara acum ambele produse de la magazinul online AntivirusMag – expert antivirus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>