Avira lanseaza un software antivirus gratuit pentru Mac

Antivirus AviraCompania germana de securitate Avira a lansat software-ul antivirus gratuit pentru Mac-uri Apple.

Multe dintre companiile de top de software de securitate ofera programe antivirus pentru Mac-uri, dar doar cateva ofera versiuni gratuite. Kaspersky, Intego, PC Tools, Symantec, McAfee si Trend Micro ofera software de securitate cu plata, in timp ce Sophos ofera gratuit produsul sau antivirus pentru Mac.

Expertii in securitate au spus ca platforma Apple este la fel de predispusa la vulnerabilitati ca alte sisteme de operare, dar Windows este targetat mai des din cauza cotei sale de piata ridicate.

Avira a lansat, de asemenea, o aplicatie pentru telefoanele Android, care permite restrictionarea sau localizarea de la distanta, precum si stergea datelor de pe telefon. Folosind o interfata bazata pe web, proprietarul telefonului poate afisa un mesaj “apel de la proprietar” cu un numar pe telefonul pierdut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>